Oorlogsmuseum Eyewitness is definitief gesloten. War Museum Eyewitness is closed permanently.

Terug - Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness – 75 jaar Ardennenoffensief

Op vrijdagavond 27 december 2019 wordt Oorlogsmuseum Eyewitness gehuld in de sfeer van het Ardennenoffensief!  Van 17.00 tot 19.30 en van 20.00 tot 22.30 wordt met echte sneeuw het terrein van het museum omgetoverd in de koude winter van december 1944! Reenactors en legervoertuigen zullen zowel de Amerikaanse als Duitse zijde tot leven brengen. Frontsoldaten die in sneeuw en mist ook de kerstdagen in hun koude en doorweekte schuttersputjes moesten doorbrengen…

Een unieke kans om Oorlogsmuseum Eyewitness ’s avonds te bezoeken! Laat u meevoeren in het verleden van de laatste winter in de Tweede Wereldoorlog en beleef het museum op een bijzondere manier. Een evenement dat u deze kerstvakantie niet mag missen!

Entreekaarten zijn in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar: entreekaart volwassenen €10,- / entreekaart jeugd (5 t/m 12 jaar) €7,-! Iedere bezoeker krijgt een kop warme chocolademelk of glühwein en een lekkere versnapering aangeboden!

Toegang aan de kassa tijdens het evenement (indien nog beschikbaar): entreekaart volwassenen €12,- / entreekaart jeugd (5 t/m 12 jaar) €9,-.

Koop uw kaarten online via https://shop.tickli.nl/event/winternacht2019

Openingstijden

Het museum is vandaag gesloten.

Morgen is het museum gesloten

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.