Oorlogsmuseum Eyewitness is definitief gesloten. War Museum Eyewitness is closed permanently.

Terug - Winternacht in Oorlogsmuseum Eyewitness!

Op vrijdagavond 28 december 2018 wordt Oorlogsmuseum Eyewitness gehuld in de sfeer van Kerstmis 1944!  Tussen 18.00 en 22.30 wordt met echte sneeuw, re-enactors en legervoertuigen het terrein van het museum omgetoverd in de koude winter van december 1944! Amerikaanse soldaten die moesten standhouden in de barre omstandigheden van het Ardennenoffensief.

In ijzige kou, sneeuw en mist probeerden duizenden Amerikaanse frontsoldaten met grote moeite de Duitse aanvallen te weerstaan. Zo brachten zij ook de kerstdagen door in hun koude en doorweekte schuttersputjes…

Een unieke kans om Oorlogsmuseum Eyewitness ’s avonds te bezoeken! Laat u meevoeren in het verleden van de laatste winter in de Tweede Wereldoorlog en beleef het museum op een bijzondere manier. Een evenement dat u deze kerstvakantie niet mag missen!

Entreekaarten zijn in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar: entreekaart volwassenen €8,- / entreekaart jeugd (t/m 12 jaar) €5,-! Iedere bezoeker krijgt een kop warme chocolademelk of glühwein en een lekkere versnapering aangeboden!

Koop uw entreekaarten via https://www.tickli.nl/tickets/winternacht-in-oorlogsmuseum-eyewitness-1

Openingstijden

Het museum is vandaag gesloten.

Morgen is het museum gesloten

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.