Oorlogsmuseum Eyewitness is definitief gesloten. War Museum Eyewitness is closed permanently.

Terug - Vrijwilligers gezocht!

Oorlogsmuseum Eyewitness zoekt nieuwe vrijwilligers!

Vrijwilligers worden ingezet aan de kassa voor ontvangst van bezoekers en verkoop van de entreekaarten en/of worden opgeleid tot gids voor het geven van rondleidingen door het museum. Voor beide functies worden vrijwilligers gezocht!

Als kassamedewerker ontvangt u bezoekers. U verkoopt de entreekaarten en legt de opzet van het museum uit. Affiniteit met de Tweede Wereldoorlog is belangrijk. U bent altijd bereidt vragen te beantwoorden of bezoekers te helpen. Daarnaast dient de netheid en functionaliteit van de publieksruimtes regelmatig gecontroleerd te worden.

Als gids wordt u opgeleid voor het geven van rondleidingen aan groepen. U beschikt reeds over kennis van de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Europa en bent bereidt deze kennis te verdiepen. Dit geldt ook voor de objecten die in het museum getoond worden. U bent in staat om het niveau van een rondleiding aan te passen aan de samenstelling van een groep.

Als vrijwilliger van Oorlogsmuseum Eyewitness maakt u deel uit van een hecht team enthousiaste en kundige medewerkers. Kassamedewerkers worden in principe een hele dag ingepland (09.30-17.00 op weekdagen / 11.30-18.00 op weekenddagen). Gidsen werken op oproepbasis. Planning vindt altijd in overleg plaats. Al naar gelang functie en inzet wordt een vrijwilligersvergoeding toegekend.

Neem bij interesse contact op via info@eyewitnesswo2.nl.

Openingstijden

Het museum is vandaag gesloten.

Morgen is het museum gesloten

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.