Schenkingen

Oorlogsmuseum Eyewitness is zeer dankbaar voor alle objecten die het museum sinds de oprichting in mei 2013 heeft mogen ontvangen. Helaas mogen om privacy redenen specifieke schenkingen en/of personen niet meer op deze pagina vermeld worden.

Heeft u originele objecten uit de Tweede Wereldoorlog en wilt u deze aan Oorlogsmuseum Eyewitness schenken? Neem dan graag op voorhand hier contact over op via info@eyewitnesswo2.nl.

Indien mogelijk kunt u foto’s of scans van de objecten meesturen. Op deze manier kan beoordeeld worden of de objecten aangenomen kunnen worden en kan een eventuele afspraak gemaakt worden voor de overdracht van de schenking.

Brengt u objecten ter schenking naar het museum zonder hierover op voorhand contact te hebben opgenomen? Dan kan niet gegarandeerd worden dat de objecten kunnen worden aangenomen. Voorkom daarom teleurstelling en neem altijd eerst contact op indien u objecten wil schenken.

Openingstijden

Het museum is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00.

Morgen is het museum geopend van 12:00 tot 18:00.

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.