Oorlogsmuseum Eyewitness is definitief gesloten. War Museum Eyewitness is closed permanently.

Terug - Parkeerplaats tijdelijk niet toegankelijk

Vanaf zaterdag 25 mei 2019 is de parkeerplaats van Oorlogsmuseum Eyewitness tijdelijk niet toegankelijk. U kunt gebruik maken van een vlakbij het museum gelegen parkeerplaats  (Maastrichterlaan 53) of parkeren in de omliggende straten. Dit in verband met het plaatsen van steigers voor een gehele renovatie van de buitenzijde van het museum. Het museum zelf zal normaal geopend zijn.

Oorlogsmuseum Eyewitness is gevestigd in de statige ‘Villa Hennekens’, een rijksmonument. Deze villa is gebouwd in 1920 en zal daarmee in 2020 honderd jaar bestaan. Vanwege dit bijzondere jubileum zal het gehele pand aan de buitenzijde volledig gerenoveerd worden.

De renovatie, waarbij het pand onder andere een geheel nieuw dak zal krijgen en alle houten delen opnieuw geverfd zullen worden, begint op maandag 3 juni 2019. Er zal alles aan gedaan worden om de overlast voor bezoekers tot een minimum te beperken. Tijdens de duur van de renovatie is het museum normaal geopend.

Openingstijden

Het museum is vandaag gesloten.

Morgen is het museum gesloten

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.