Gesloten: Wegens een inbraak is het museum tot nader bericht gesloten.

Terug - Eyewitness Reizen

Een primeur voor Oorlogsmuseum Eyewitness! Onder de naam Eyewitness Reizen zullen dit jaar vijf één- en tweedaagse excursies worden aangeboden. De eerste excursie richt zich op operatie Market-Garden en zal plaatsvinden op zaterdag 8 april 2017.

Deze geheel verzorgde ééndaagse excursie staat onder leiding van een professionele gids en belooft een zeer interessante dag te worden! Zie met eigen ogen de landingsgebieden bij Wolfheze en de Ginkelse Heide en begrijp de bijna onmogelijke opdracht voor de Britse parachutisten om de meer dan 10 kilometer verder gelegen brug in Arnhem te bereiken. Laat u vervolgens meenemen in de zware strijd in en om Oosterbeek waar de para’s met man en macht probeerden stand te houden. Hier zullen onder andere het Airborne Museum Hartenstein en de indrukwekkende Britse militaire begraafplaats bezocht worden.

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op de website www.eyewitnessreizen.nl. Daar vindt u ook de vier andere excursies die later dit jaar zullen plaatsvinden!

Openingstijden

Het museum is vandaag gesloten.

Morgen is het museum gesloten

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Het ontstaan van het Eyewitness museum

Lees het verhaal achter het Eyewitness museum.

lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.