Oorlogsmuseum Eyewitness is definitief gesloten. War Museum Eyewitness is closed permanently.

Terug - Nieuw: dagarrangement Oorlogsmuseum Eyewitness en Fort Eben-Emael

Een unieke samenwerking tussen Fort Eben-Emael en Oorlogsmuseum Eyewitness! Vanaf nu kunt u beide bijzondere locaties in één arrangement bezoeken!

U wordt ’s ochtends in Beek ontvangen met koffie en vlaai en maakt vervolgens onder begeleiding van een gids kennis met de unieke collectie van Oorlogsmuseum Eyewitness en de zeer realistische wijze waarop de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Europa in het museum verbeeld wordt.

Na het museumbezoek kunt u gebruik maken van een geheel verzorgde lunch, dit naar eigen keuze. Een gedegen middagmaal is echter sterk aan te raden omdat u ’s middags een rondleiding krijgt in ‘de reus onder de forten’: Fort Eben-Emael. Hier ontdekt u alles over het leven in deze onneembaar geachte Belgische vesting en de gedurfde Duitse aanval op het fort in de vroege ochtend van 10 mei 1940.

Dit gehele arrangement kost slechts €22,50 p.p. (exclusief lunch). Een perfect uitstapje met vrienden, familie of collega’s!

Het arrangement dient minimaal 14 dagen op voorhand gereserveerd te worden. Groepsgrootte 8-40 personen (kleinere groepen betalen een vaste prijs van €180,-). Het arrangement is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Neem voor meer informatie en reservering contact op met Oorlogsmuseum Eyewitness via info@eyewitnesswo2.nl

Openingstijden

Het museum is vandaag gesloten.

Morgen is het museum gesloten

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.