Op eerste paasdag (zondag 21 april 2019) is Oorlogsmuseum Eyewitness gesloten. Op tweede paasdag (maandag 22 april 2019) is het museum geopend van 10.00 tot 17.00!

Terug - Bevrijdingsfeest 3 september 2017!

Op zondag 3 september 2017 zal van 10.00 tot 17.00 in en rond Oorlogsmuseum Eyewitness het jaarlijkse bevrijdingsfeest plaatsvinden! Hiermee wordt stilgestaan bij de bevrijding van Beek in september 1944. Het belooft een leuke en interessante dag te worden voor jong en oud. Op het terrein van het museum zullen vele oorlogsvoertuigen tentoongesteld worden. Re-enactors beelden de oorlogsgeschiedenis uit en laten de bezoekers de sfeer van de oorlog en de bevrijding beleven!

Daarnaast kunnen bezoekers van het bevrijdingsfeest gebruik maken van een primeur: op deze bijzondere dag zal de nieuwe museumapp gelanceerd worden! Via de app kunnen bezoekers luisteren naar verhalen, verteld door de levensechte poppen (museummannequins) in Oorlogsmuseum Eyewitness. Deze verhalen maken de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog nog persoonlijker en een bezoek aan het museum nog indrukwekkender!

Laat u meenemen in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en bezoek het Bevrijdingsfeest!

Entree €8,- incl. 1 consumptie (koffie/thee/fris) en een stuk vlaai of een zakje chips. Kinderen t/m 5 jaar gratis. Toegang tot het museum is inbegrepen.

Openingstijden

Het museum is vandaag geopend van 10:00 tot 17:00.

Morgen is het museum geopend van 10:00 tot 17:00.

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Het ontstaan van het Eyewitness museum

Lees het verhaal achter het Eyewitness museum.

lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.