Oorlogsmuseum Eyewitness is definitief gesloten. War Museum Eyewitness is closed permanently.

Terug - Bevrijdingsfeest 2018!

Op 2 september 2018 wordt in Oorlogsmuseum Eyewitness  van 10.00 tot 17.00 het jaarlijkse bevrijdingsfeest gehouden! Een evenement ter herinnering aan de bevrijding van een groot deel van Zuid-Limburg in september 1944. Na meer dan vier jaar bezetting was in dit deel van Nederland de Tweede Wereldoorlog voorbij!

Directeur van een oorlogsmuseum!

Kinderen kunnen in het kantoor van de directeur van Oorlogsmuseum Eyewitness plaatsnemen als ware zij zelf de directeur van een oorlogsmuseum! Een fotograaf zal hier een mooie foto van nemen die direct wordt afgedrukt en kan worden meegenomen. Deze leuke actie is bij het entreekaartje voor kinderen inbegrepen!

In de feestelijke sfeer van de bevrijding zullen veel Amerikaanse legervoertuigen rond het museum tentoongesteld worden en zullen re-enactors de bevrijding doen herbeleven. Daarnaast zullen voor de eerste keer ook enkele bijzondere voertuigen van de Duitse Wehrmacht te zien zijn!

Entreekaarten (voorverkoop):

Volwassenen: €8,-. Toegang tot het evenement en het museum.  Incl. een kop koffie/thee  en een stuk vlaai!

Kinderen (4 t/m 12 jaar): €8,-. Toegang tot het evenement en het museum.  Incl. een glas fris en een zakje chips! Incl. het maken van de foto ‘directeur van een oorlogsmuseum’!

Indien nog beschikbaar kosten beide entreekaarten €9,- p.p. aan de kassa tijdens het evenement.

Klik hier voor het kopen van uw entreekaarten in de voorverkoop!

 

 

Openingstijden

Het museum is vandaag gesloten.

Morgen is het museum gesloten

bekijk de openingstijden koop hier uw online ticket

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

inschrijven

Cadeaubon

koop een cadeaubon van oorlogsmuseum Eyewitness, een leuke verrassing!Per post, via ons mailadres of aan de balie verkrijgbaar.